Δημοσιεύθηκε στην ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Αποτελέσματα του 3ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Συγγραφής Παραμυθιού από εκπαιδευτικούς με θέμα: «Πόρτα κρυφή, πόρτα μαλαματένια…»

Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Συγγραφής Παραμυθιού από Εκπαιδευτικούς με θέμα: «Πόρτα κρυφή, πόρτα μαλαματένια…», που πραγματοποιήθηκε κατά το σχολικό 2019-2020 από τη Διεύθυνση Π.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης δια του Διευθυντή της Δρ. Χρήστου Γεωργίου σε συνεργασία με το 5ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων δια της Διευθύντριας του, Δρ. Βιργινίας Αρβανιτίδου και το Δημοτικό Σχολείο Λητής, δια της Διευθύντριας του, κας Κυριακής Μιζαμίδου (MSc).

Το απαιτητικό έργο της αξιολόγησης των υποβληθέντων κειμένων με διαδικασίες  ανώνυμης κρίσης υλοποίησε επιτροπή που στελέχωσαν: η κα Κυρίτση Λίλια (Εκπαιδευτικός – Συγγραφέας), η κα Παπαστεργίου Κατερίνα (Εκπαιδευτικός- Συγγραφέας) μέλη της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς και η κα Βαλετοπούλου Λίνα (Εκπαιδευτικός – Συγγραφέας).

Τα παραμύθια που διακρίθηκαν είναι τα εξής:

  1ο ΒΡΑΒΕΙΟΜπιρπίλη Σπυριδούλα«Πόρτα κρυφή, πόρτα μαλαματένια …»
  2ο ΒΡΑΒΕΙΟΣωτηροπούλου Ασπρούλα«Πόρτα κρυφή, πόρτα μαλαματένια …»
  3ο ΒΡΑΒΕΙΟΣκουρτοπούλου Ανδρονίκη«Πόρτα κρυφή, πόρτα μαλαματένια …»

Η παρουσίαση των διακριθέντων παραμυθιών και η απονομή των Επαίνων θα πραγματοποιηθούν σε ειδική εκδήλωση που θα λάβει χώρα στην αρχή του επόμενου σχολικού έτους, ενώ η ακριβής ημερομηνία και ο χώρος διεξαγωγής της θα ανακοινωθούν εγκαίρως.